F
érfi-, női-, gyermek fodrászat

        Hajhosszabbítás
          Jaguar Thermo Cut system
Speciális, előmelegített olló használata, mely segít a hajvégek megfelelő lezárásában, megőrizve a természetes proteineket és a hajnak életet adó belső nedvességet. Mindez fontos a haj regenerálódása érdekében.


NŐI SZÁRÍTÁS ÁRAK
Rövid haj 2.000 Ft
Félhosszú haj 2.450 Ft
Hosszú haj 3.000 Ft
Házi pakolások    800 Ft
NŐI SZÁRÍTÁS + VÁGÁS
Rövid haj 3.000 Ft
Félhosszú haj 3.450 Ft
Hosszú haj 3.750 Ft – 4.250 Ft
NŐI FESTÉS + VÁGÁS + SZÁRÍTÁS   /MELÍR/
Rövid haj 5.200 Ft
Félhosszú haj 5.700 Ft
Hosszú haj 6.750 Ft
Dauer 5.200 Ft – 7.000 Ft
Férfi és gyermek
Férfi vágás 1.500 Ft – 2.500 Ft
Férfi tartós hajszínezés 2.250 Ft
Gyermek hajvágás 1.000 Ft – 1.700 Ft

Keress minket Facebookon is

 Fodrászod a hajvágást Wellness kezeléssé alakíthatja

Ha a hajadat a Jaguar TC-vel (ThermoCut-System) vágatod le a hajvágás teljesen új értelmet nyer. A „TC” azt jelenti, hogy az olló éle – amivel fodrászod a hajadat vágja – melegítve van. Így a vágással a hajvégeket lezárja, és a természetes proteinek valamint a hajnak életet adó nedvességek belül maradnak, amely elősegíti a haj természetes regenerálódását – az erősebb és fényesebb lesz, ruganyosabbá, elasztikusabbá válik, nem töredezik tovább, így könnyebben tudod gondozni.

Lezáratlan haj
A hagyományos hajvágással a hajvégek lezáratlanok maradnak. Ha az így vágott hajat nem óvjuk a környezeti ártalmaktól, akkor az elveszíti fényét, erejét és szépségét.
Lezárt hajvégek a készülék alkalmazásával
A wellness hajvágási mód a legnagyobb mértékben állítja vissza a haj eredeti állapotát azzal, hogy a hajvégeket lezárja.
 Hatékony lezárása bármilyen hajtípusnak

A készülék minden típusú és hsszúságú haj vágásához alkalmazható. Optimális eredményt lehet elérni akár vastag, normál vagy vékony szálú; rövid, vagy hosszú hajról legyen szó. Férfiak is nyugodtan kipróbálhatják, garantált, hogy meg fognak lepődni az eredményen.

A komputer vezérelt hőfokszabályozás biztosítja, hogy az olló élei mindig pontosan a beállított hőfokon maradjanak. Ez az egyetlen módja, hogy biztosítsuk a hajvégek hatékony lezárását.